Rescue Team Finland

Väestönsuojat

Talvisodan yhteydessä alettiin rakentaa väestönsuojia 1938. Vuonna 1955 valtioneuvosto päätti, että väestönsuojien rakentaminen yleistetään. Väestönsuojien rakennustekniikka ja vaatimukset ovat vaihtuneet vuosien saatossa ja Suomessa on tällä hetkellä noin neljä miljoonaa suojapaikkaa väestönsuojissa.

Väestönsuojat vaativat rakentamisen jälkeen säännöllisiä tarkastuksia ja huoltoja. Tarkastuksilla ja huolloilla ylläpidetään pelastuslain 379/2011 pykälässä 74 säädettyjä teknisiä vaatimuksia. Kymmenen vuoden välein on tehtävä väestönsuojan lakisääteinen tarkastus ja tiiveyskoe. Tällä tavoin varmistetaan väestönsuojan kunto. Yleisesti suositellaan suorittamaan kerran vuodessa väestönsuojan pienempi tarkastus ja huolto, jotta suoja pysyy käyttökelpoisessa kunnossa.

Rescue Team Finland on vuosia tehnyt väestönsuojien tarkastuksia ja huoltoja. Meillä on runsaasti kokemusta ja erinomainen yhteistyökumppaniverkosto, joiden avulla pystymme auttamaan asiakkaita pitämään väestönsuojat lakisääteisessä kunnossa. 

 

Tarjoamme:        - tarkastukset

                              - tiiveyskokeet

                              - saneeraus- ja käyttöönottosuunnitelmia

                              - pienemmät huollot

                              - materiaalihankinnat väestönsuojiin

 

Ota meihin yhteyttä, niin pidetään väestönsuojat yhdessä kunnossa!